Pentupiiri

Pentupiiri on pienessä ryhmässä tapahtuva pentukurssi. Yhdelle kurssille mahtuu 4-5 pentua omistajineen. Kurssilla harjoitellaan koiranpennulle tärkeitä taitoja ja paneudutaan myös yksilöllisistä tarpeista lähteviin koulutustarpeisiin.

Aloitamme kurssin teorialla, jossa käymme läpi pennun elämään ja kouluttamiseen liittyviä asioita. Käytönnön harjoitukset pidetään kesällä ulkona ja talvella lämpimässä sisähallissa.

Harjoituskertojen kesto on 60 min, johon sisältyy tietenkin myös lepotaukoja. Viiden hallikerran lisäksi pentupiiriin kuuluun kaupunkikerta ja toivetunti, joka voi olla teemasta riippuen joko ulkona tai hallissa. Kurssi sisältää siis yhteensä teorian ja 7 harjoituskertaa. Hinta 220 €.

Pentupiirin tavoitteina on, että omistaja oppii ohjaamaan koiraansa hyvään ja rauhalliseen käyttäytymiseen eri tilanteissa, sekä palkitsemaan koiraa oikea-aikaisesti ja vahvistamaan haluttua käyttäytymistä. Tärkeää on ilo tehdä yhdessä!

Pentupiiri on hyvä alku yhteistyölle. Siitä on myös halutessaan helppo jatkaa harrastusta eri koiraharrastuslajeihin. Vaikkei koiran kanssa haluaisikaan harrastaa mitään sen kummempaa, niin hyvän koulutuksen ansiosta koiran kanssa on helppo elää ja liikkua eri paikoissa.

Koulutuskertojen teemoja ovat tutustuminen, kontakti, rauhoittuminen, hihnakäytös, käsittelyharjoituksia (hampaat, kynnet, turkinhoito), leikki, luoksetulo, luopuminen, häiriöihin suhtautuminen ja kauniisti tervehtiminen. Kaupunkikerralla käymme paikassa, jossa ihmisvilinää ja paljon häiriöitä. Toivekerta sovitaan ryhmän kanssa, esim. leikkimielinen tehtävärata, tutustuminen johonkin harrastuslajiin, esim. jälki, haku, esine-etsintä tai muu toivetunti.

Seuraava pentupiiri alkaa tammikuussa 2021.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset Katille sähköpostitse pammukan(at)gmail.com. Ilmoittautuessasi kerro omat tietosi: nimi, osoite, puhelinnumero sekä koirasi nimi ja ikä. Maksamalla kurssimaksun varaat paikkasi kurssille!