Agility

AGILITYN ALKEET

Agilityn alkeissa tutustumme esteisiin, opettelemme koiran ohjaamista ja hallintaa. Tavoitteena on rauhassa tutustua agilityn maailmaan. Kurssille voi tulla pienenkin pennun kanssa, sillä eriytän harjoituksia kullekin parivaljakolle sopiviksi.

Ennen agilityn alkeisiin osallistumista suosittelen lämpimästi pentupiiriä tai muuta vastaavaa kurssia, jotta koiran opettamiseen liittyvät perusasiat olisivat jo jonkin verran tuttuja. Toki kurssille voi tulla myös ilman pohjalla olevaa kurssia, sillä etenemme joka tapauksessa aina yksilöllisesti.

JATKOKURSSI

Jatkokurssi on tarkoitettu niille koirakoille, jotka ovat jo käyneet agilityn alkeet, tai osaavat suorittaa 2-3 estettä peräkkäin. Jatkokurssilla teemme rataharjoituksia ja opettelemme erilaisia ohjaustekniikoita.

Seuraava agilitykurssi alkaa tammikuussa 2021.

Agilitykurssi sisältää 6 koulutuskertaa. Hinta on 190€. Samassa ryhmässä voi olla sekä alkeis- että jatkotason koirakoita. Harjoitukset eriytetään aina yksilöllisesti ja radalla on aina yksi koirakko kerrallaan.

Kurssit pidetään Koiramekan lämpimässä sisähallissa. Tiedustelut ja ilmoittautumiset Katille sähköpostitse pammukan(at)gmail.com. Ilmoittautuessasi kerro omat tietosi: nimi, osoite, puhelinnumero sekä koirasi nimi ja ikä. Maksamalla kurssimaksun varaat paikkasi kurssille!

Taidon Kipinän koirien ohjaajille on oma facebook-ryhmä, jossa kurssilaiset voivat keskustella sekä jakaa kuvia, videoita ja kysymyksiä. Tervetuloa mukaan iloiseen porukkaan!